Gyilkosság Tengelicen

2023.06.01. 10:10

Szörnyű gyilkosság történt hajnalban Tengelicen

Átvágták a torkát egy fiatal lánynak csütörtök hajnalban Tengelic szőlőhegyen. Ezt tudta meg szerkesztőségünk azoktól, akik nyilatkoztak kollégáinknak a helyszínen.

Szeri Árpád

Jelenleg is zajlik a helyszínelés.

Fotó: Mártonfai Dénes

Amikor a helyszínre értünk a Szőlőhegy bejáratánál Rozi néni éppen szomszédjának újságolta a szörnyű hírt. Az idős asszony kérdésünkre elmondta, ő is csak úgy hallotta a történteket, az áldozatot és a vélhető tettest is személyesen ismerte. Hozzátette a lány újságokat hordott ki a településen.

Magáról a gyilkosságról részleteket nem tudott mondani, de a hír megrendítette, akárcsak Rozi néni szomszédját, Évát, aki az idős hölgytől hallotta a szörnyű hírt és megdöbbent annak hallatán.

A szőlőhegyi részen tovább haladva, a József Attila utcába, a rendőrség kordonnal zárta le a helyszínt a hívatlan látogatók elől. Az egyik ott lakó nyilatkozott lapunknak elmondása szerint, hajnalban éktelen ordítozásra riadt fel, a hangok a szomszédból, a gyilkosság helyszínéről szűrődtek be hozzá.

Azonnal sejtette, hogy nagy a baj, ezért értesítette a családot, de mint kiderült, az áldozat, azaz a fiatal lány már halott volt. A szemtanú azt is elmondta, hogy az áldozat nehéz sorsú lány volt, az ország más vidékéről költözött ide jó tíz éve, a rokonaihoz, ugyanis a tettes "tudomása " szerint az unokatestvére volt.

Mint arról korábban beszámoltunk, holtan találtak egy nőt Tengelicen csütörtökön a hajnali órákban.

Frissítés: a rendőrség elfogta a gyanúsítottat!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában