Tűz

2023.08.21. 15:28

Két kocsi is kigyulladt egy nap alatt

Négy tűzesethez és nyolc műszaki mentéshez vonultak a Tolna vármegyei tűzoltók a hétvége folyamán – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Teol.hu

Személyautó motortere gyulladt ki péntek délután Tolnán, a Szent István utcában. A tűzesethez a tolnai önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral hűtötték vissza a járművet.

Roncsautó égett Mosdóson. Fotó: Dombóvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Melléképület mellett egy hűtőszekrény és egy roncsautó égett péntek délután Mosdóson, a Medvecsárda utcában. A tűzesethez a dombóvári hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével fékezték meg a lángokat. 

Az árokban fejtetőre borulva állt meg egy személygépkocsi péntek délután Kurd és Csibrák között, a 6532-es számú út 10, kilométerénél miután letért az úttestről. A műszaki mentéshez a kurdi önkéntes tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet, amelynek sofőrje önerejéből szállt ki az utastérből. 

Úttestre dőlt fa akadályozta a közlekedőket szombat reggel Szekszárdon, az Alkotmány utcában. A forgalmi akadályt a szekszárdi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el.

Villanyvezetéket szakított le, majd lakóház kerítésére esett egy letört faág szombat délelőtt Dombóváron, a Bajcsy Zsilinszky utcában.  A dombóvári hivatásos tűzoltók siettek a műszaki mentéshez, akik a magasból mentő szer és láncfűrész segítségével távolították el a letört faágat, miután az érintett elektromos közműszolgáltató egyik szakembere biztosította a helyszínt.

Két személyautó karambolozott szombat délelőtt Nagykónyiban, Medgyespusztán. A balesethez a tamási önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket, továbbá a közlekedés továbbhaladását biztosították a forgalmi akadály megszüntetéséig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában