Felhívás

2024.06.12. 14:30

Baleset szemtanúit keresik a szekszárdi rendőrök

Egy Szekszárdon történt baleset szemtanúit keresi a városi rendőrkapitányság.

Teol.hu

Azok jelentkezését várják, akik a május 13-án reggel 7 óra körül a Szekszárd Bottyán-hegyről induló 14-es számú helyijáraton utaztak, és a szülészet környékén történt baleset időpontjában a buszon tartózkodtak – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

baleset, szekszárd, rendőrök
Baleset történt az egyik buszjáraton. Fotó: Police.hu

A járat egyik utasa – eddig tisztázatlan okból – a szülészet előtt a középső ajtó melletti elválasztó panelnek esett, mely kitört a helyéről, és a darabjai szétszóródtak. Az autóbusz a rendelőintézet előtt állt félre a megállóban, ahova a sérült férfihoz mentőt hívtak.

A történtek miatt a Szekszárdi Rendőrkapitányságon eljárás indult közúti közlekedés rendjének megzavarása miatt.

A szekszárdi rendőrök kérik, hogy aki a baleset időpontjában a buszon utazott, és látta az esetet, jelentkezzen személyesen Szekszárdon a Tartsay Vilmos utca 2. szám alatt a Szekszárdi Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztályán, vagy hívja a 06-74-501-100-as telefonszám 3571-es mellékét.

Az elsőbbségadás elmulasztása miatt történt a baleset

Mint arról korábban írtunk, az autós a belső forgalmi sávban haladt, majd figyelmetlenül a külsőbe sorolt át, nem biztosított elsőbbséget az ott közlekedő busznak.  A buszsofőr intenzív fékezésbe kezdett, hogy ne ütközzenek össze. Koccanás nem történt ugyan, de a buszon két utas megsérült, egyikük súlyosan, a másik könnyebben.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában