Látta valahol?

2024.06.25. 14:09

Eltűnt egy idős hölgy Pakson, a rendőrség keresi

Eltűnt dr. Egry Tiborné. A 75 éves hölgy 2024. június 24-én a délutáni órákban tűnt el paksi otthonából. Azóta tartózkodási helye ismeretlen, életjelet nem ad magáról.

Teol.hu

Egry Tibornét utoljára 24-én este hét óra körül a paksi strand környékén látták (Fotó: police.hu)

Egry Tibornét utoljára 24-én este hét óra körül a paksi strand környékén látták – írja honlapján a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Az idős nő körülbelül 168 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid ősz hajú, szemüveges. Eltűnésekor fehér nadrágot, színes terepmintás blúzt és fekete cipőt viselt. Szürke színű válltáska van nála. Az asszony térben és időben nem mindig tájékozott.

Az idős nő körülbelül 168 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid ősz hajú, szemüveges 

A Paksi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható nő jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-510-640-es telefonszámot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Frissítés: Dr. Egry Tibornét megtalálták, életben van! – tájékoztatott a Tolna vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában