Szívszorító

2024.06.21. 11:57

Kórházba siető, bajba jutott házaspárnak segítettek a rendőrök

Épp a szekszárdi kórház traumatológiai osztályára sietett az a házaspár, és nagy bajba kerültek út közben: az autójuk felmondta a szolgálatot, ráadásul a kocsi épp hatalmas forgalomban állt meg az út közepén. A pár legnagyobb meglepetésére viszont pár percen belül ott termett két fiatal rendőr. Maul Roland és Szarka Gergely törzszászlósok azonnal segítettek a bajba jutottaknak. A rendőrök történetét imádják az internetezők.

Bencze Péter

„Köszönjük szépen a két nagyon kedves, rendes rendőr úrnak a segítséget.“ – így kezdődik az a Facebook poszt, amely a Szekszárdon Hallottam nevű csoportban jelent meg néhány napja. Tímeáék és a segítséget nyújtó rendőrök történetéért szó szerint rajonganak az internetezők.

A rendőrök segítségének köszönhetően gyorsan sikerült a lerobbant autót letolni az úttestről.
A rendőrök segítségének köszönhetően gyorsan sikerült a lerobbant autót letolni az úttestről. Forrás:  Facebook

Tragédia is történhetett volna, ha a két rendőr nincs ott

 A bejegyzés szerint a nagydorogi házaspár autója a 6-os főúton, a Szekszárd-Pécs elágazó előtt mondta fel a szolgálatot. Tímea, a bejegyzés szerzője azt írta: 

Nagyon rossz helyen állt meg az autónk, nem voltunk biztonságban ott sem mi, sem mások.

A pár rémülete viszont nem tartott sokáig, ugyanis néhány percen belül egy Szekszárd irányából érkezett rendőrautó állt meg mellettük, az egyenruhások pedig azonnal a segítségükre siettek. 

Az egyik rendőr elkezdte irányítani a forgalmat, társa pedig a lerobbant autó félretolásában segédkezett. A járművet így sikerült eltávolítani a nagy forgalmú útról és egy biztonságos, forgalom elől elzárt szerviz területre tolni.

Fotó: Facebook

Tímea és párja nagyon hálásak a rendőröknek. Az asszony úgy fogalmazott:

Köszönjük szépen Uraim! Minden jót kívánunk a további munkájukhoz!

Imádják az internetezők a segítőkész rendőrök történetét

Tímea bejegyzését már több, mint 570-en lájkolták, ami igazán magas számnak mondható a csoportban megjelenő bejegyzések esetében. Volt, aki azt írta a történet alá:

Nekem is jó véleményem van a rendőrökről! A bajban mindig segítenek mindenkinek!

Egy másik posztoló pedig úgy fogalmazott: 

Ők tényleg szolgáltak és védtek!

Míg volt, aki azt írta:

Jó emberek a rendőreink.

Tímeáék autójának egyébként a vezérműszíja szakadt el, így az autó megjavíttatása valószínűleg tetemes összegbe kerül majd a családnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában