Véradás

2024.06.16. 14:32

Vérükkel is segítenek a rendőrök

Közel negyvenen adtak vért a Paksi Rendőrkapitányságon, ahol a Szekszárdi Területi Vérellátó Központ munkatársai tartottak kiszállásos véradást.

Révészné Hanol Erzsébet

Fotó: police.hu

Véradás volt nemrégiben a Paksi Rendőrkapitányságon. Komlósiné Kiss Anett szóvivő emlékeztetett rá, hogy a Magyar Vöröskereszt országos vezetősége 2012-ben Véradóbarát munkahely kitüntető címet adományozott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság számára. az együttműködés azóta is folyamatos, és évente több alkalommal szerveznek közösen véradásokat a vármegye rendőrségi dolgozói számára.

Ezért aztán Tolna vármegyében már hagyománynak számít a rendőrségi szolidaritási véradás, amelyhez évről évre egyre több rendőr csatlakozik, akik így hozzájárulnak a rászorulók életének megmentéséhez. A rendőrség munkatársai továbbra is igyekeznek segíteni az országos vérellátás zavartalanságának biztosítása érdekében. A napokban közel negyven Paks vonzáskörzetében dolgozó munkatárs, köztük hivatásos állományúak, rendvédelmi igazgatási alkalmazottak és munkavállalók adtak vért.  

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában