Közlekedési összefoglaló

2024.07.01. 12:44

A hétvége minden napjára jutott baleset

Kigyulladó szállítmány, kamion és személyautó kéretlen találkozása, árokba sodródás. Erre a hétvégére is jutott baleset.

Révészné Hanol Erzsébet

Nem múlt el tűz- és balesetek nélkül a magunk mögött hagyott hétvége. Köves Péter, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az elmúlt napok összegzéseként elmondta, hogy pénteken délután egy két bála fűszéna gyulladt ki egy személyautó vontatta utánfutón Tolna közelében, a 6-os számú főút 136. kilométerénél. A tulajdonos a szekszárdi hivatásos és a tolnai önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt leakasztotta az utánfutót, a lángokat a tűzoltórajok két vízsugár segítségével oltották el. A beavatkozás ideje alatt a forgalmat a rendőrség irányította.

Egy utas súlyos, hárman könnyebb sérülést szereztek a Bátaszék közelében történt balesetben
Egy utas súlyos, hárman könnyebb sérülést szereztek a Bátaszék közelében történt balesetben
Forrás: TVMKI

Szombaton délelőtt személyautó és kamion ütközött Bátaszék térségében, az M6-os autópálya 162. kilométerénél, a jobb oldali pályatesten. A baleset helyszínére a bátaszéki önkormányzati tűzoltók vonultak, akik a személygépkocsi ajtaját kézi erővel kinyitották, továbbá áramtalanítottak és a helyszínt biztosították. A személyautóban négyen, míg a kamionban csak a vezető utazott. Közülük egy utast súlyos, míg hármat könnyű sérüléssel szállítottak kórházba a mentők.

Paks közelében, a 6235-ös számú út 6. kilométerénél árokba sodródott egy személyautó vasárnap este. A baleset helyszínére a paksi hivatásos tűzoltók vonultak, akik a jármű sofőrjét kézi erővel szabadították ki, majd adták át a mentőszolgálatnak

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában