Közlekedés

2024.07.10. 15:38

Útlezárásokra kell készülniük a közlekedőknek Tolnában

Több útszakaszt is lezárnak ideiglenesen július 12-én az Alisca Bau 50. Gemenc Nagydíj Nemzetközi kerékpáros verseny kapcsán a vármegyében – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

A kép illusztráció.

Fotó: Fehér Gábor

Július 12-én és 13-án rendezik meg az Alisca Bau 50. Gemenc Nagydíj nemzetközi kerékpáros versenyt. A versenyzők, akik a szekszárdi Béla király térről indulnak és oda is érkeznek vissza, július 12-én pénteken előreláthatóan 16 óra és 20 óra között az alábbi útvonalon fognak elhaladni. Ezeken az útszakaszokon időszakosan teljes szélességében útlezárásra kell készülniük a közlekedőknek.

útlezárások, tolna, közlekedők, gemenc nagydíj
Útlezárásokra kell készülniük a közlekedőknek a Gemenc Nagydíj Kapcsán.
Forrás:  police.hu

Várható útlezárások július 12-én

A verseny útvonala: Szekszárd - Szekszárd északi irányban haladva – 6-os és 56-os főút körforgalmi csomópont – 6-os-65-ös körforgalmi csomópont – 65-ös főút (éles rajt) – Harc - Medina-szőlőhegy – Medina - Szedres – Jánosmajor – Kölesd – Medina-szőlőhegy – Medina – Szedres – Jánosmajor – Kölesd – Medina-szőlőhegy – Medina – Szedres – Jánosmajor – Kölesd –  Medina-szőlőhegy – Medina – Szedres – Jánosmajor – Kölesd – Harc – Szekszárd.

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

A Gemenc Nagydíj programjairól itt olvashat!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában