Elfogás

2024.07.11. 13:33

Veszélyes üzletbe vágott a szerelmespár, rá is faragtak

Utcai nevén „gőzölős kristálynak” hívják azt a kábítószert, amit a gyanú szerint a 46 éves faddi férfi és 40 éves élettársa közösen árultak. Hamarosan mindketten rácsok mögött várhatnak az első bírósági tárgyalásukra.

Bencze Péter

A rendőrök július 9-én kora reggel kopogtattak a család faddi házánál, ahonnan mindkettőjüket előállították mintavételre. Az otthonukban tartott kutatás során új pszichoaktív anyagot, zöld növényi törmeléket és a drogok csomagolásához használatos eszközöket – alufóliát, mérleget – foglaltak le a nyomozók. A férfit kábítószer birtoklása és bűnszövetségben, kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették.

Bőséggel találtak kristályt a nyomozók.
Bőséggel találtak kristályt a nyomozók.
Fotó: Facebook

Élettársát szintén őrizetbe vették. Őt is bűnszövetségben, kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaéléssel gyanúsították meg. A férfi a kábítószer birtoklásának tényét elismerte, azonban egyebekben mindketten tagadták bűnösségüket.

A szekszárdi nyomozók kezdeményezték a pár letartóztatását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában