Útjelző

2019.03.20. 19:10

A programsorozat paksi állomásán több mint 250 diák vett részt

A bűnmegelőzési, ifjúságvédelmi programsorozat Tolna megyei utolsó előadását tartották meg ma.

TEOL

Fotó: TMRFK

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzéssel kapcsolatos híradása szerint Pakson, a Csengey Dénes Kulturális Központban 2019. március 20-án 11 órakor szervezték meg a TMRK bűnmegelőzési szakemberei által megálmodott Útjelző – Reflektorfényben az ifjúságvédelem programsorozat utolsó megyei előadását.

A zenékkel, dramaturgiával és kisfilmekkel színesített rendezvény fő témái a fiatalságot leginkább érintő problémák, az útkeresés, az iskolai zaklatás, a szerfogyasztás, a prostitúció és az internet veszélyei voltak. A program népszerűsítésében és a témák feldolgozásában minden előadáson szerepet kapnak a Youtube csatornán százezres nagyságrendű nézettségi adatokkal rendelkező videósok is. Pakson ezúttal Sirius és bűnmegelőzési szakemberek beszélgettek a fiatalokat leginkább érdeklő témákról. A rendezvény végén a diákok kérdezhettek is az előadóktól és egy-egy közös képet is készíthettek a hírességgel.

Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Az „Útjelző” támogatója a Belügyminisztérium és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács.

A programsorozat a következő hetekben Baranya-, majd Somogy megyében folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában