rendőrségi hírek

2019.03.14. 08:56

Agancsokat gyűjtött a kakasdi férfi, illegálisan

TEOL

Fotó: TMRFK

A Szekszárdi Rendőrkapitányság indított büntetőeljárást egy kakasdi férfi ellen folytatólagosan kisebb értékre elkövetett lopás vétség elkövetése miatt. Az elkövető 2018 ősze és 2019 márciusa között több alkalommal is a Sötétvölgyben és a Kakasd környéki erdőkben a vadak által elhullatott agancsokat összeszedte azzal a céllal, hogy azokat a későbbiekben eladja – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. A férfi a vadásztársaságnak ezzel körülbelül 210 ezer forint kárt okozott.

A talált agancsokat a rendőrök lefoglalták és vadásztársaság képviselőjének visszaadták. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, ha valaki az erdőben elhullatott agancsokat – melyek a vadásztársaságok tulajdonát képezik – hazaviszi, lopást követ el. Amennyiben ilyen agancsokat találnak, haladéktalanul értesítsék az illetékes vadásztársaságot.

Borítóképünkön: Boros Tibor rendőr zászlós (jobbra) átadja a vadásztársaság képviselőjének a lefoglalt agancsokat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában