baleset

2019.02.16. 16:08

Baleset történt az M6-on, öten megsérültek

TEOL

Fotó: TMRFK

Összeütközött két személygépkocsi ma délután az M6-os autópálya főváros felé vezető oldalán, a 90-es kilométerszelvénynél, Dunaföldvár térségében – tette közzé a katasztrófavédelem. A balesethez a paksi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, az elsődleges információk szerint a karambolban négyen sérültek meg, a helyszínre két mentőhelikopter is érkezik. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A rendőrök a forgalmat az autópálya 97-es kilométerszelvényénél a 6-os számú főútra terelik.

Frissítés! (17:19)

Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője tájékoztatott, a legfrissebb információk szerint a balesetben öten sérültek meg. Egy súlyos sérültet mentőhelikopterrel szállítottak kórházba, négyen pedig könnyebben sérültek. A helyszínelés jelenleg is tart, az útlezárás továbbra is érvényben van.

Frissítés! (20:47)

A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött. Az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalan.

TMRFK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában