rendőrségi hírek

2019.08.23. 10:30

Balesetet okozott, majd segítségnyújtás nélkül távozott

A tamási rendőrök négy órán belül elfogták azt a 37 éves nőt, aki a gyanú szerint balesetet okozott, majd segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

TEOL

Forrás: Shutterstock

A rendelkezésre álló adatok alapján tegnap 16 óra 14 perckor a 65-ös számú főúton Iregszemcse belterületén egy piros Mazda típusú személygépkocsi közlekedett egy egyenes útszakaszon, áttért a bal oldali forgalmi sávba, és a szemből szabályosan közlekedő személyautónak ütközött. A baleset után a Mazda vezetője helyszínt megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta. A baleset következtében a vétlen autó vezetője megsérült. A piros Mazda bal oldali visszapillantó tükre letörött, bal oldala sérült.

A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg az érintett jármű és vezetőjének felkutatását. A széleskörű adatgyűjtés kevesebb, mint négy óra alatt eredményre vezetett. Fornádpusztánál, 20 óra 10 perckor intézkedés alá vonták a 37 éves tamási nőt, akit előállítását követően gyanúsítottként kihallgattak. A nő beismerő vallomást tett, jelenleg szabadlábon védekezhet – adta hírül közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában