rendőrségi felhívás

2019.05.18. 07:22

Dohánybolti rablót keres a rendőrség

A dunaújvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

TEOL

Fotó: Illusztráció (Shutterstock)

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság rablás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi, fejére kapucnit húzva 2019. május 17-én 20 óra 22 perckor bement a Dunaújváros, Római körúton található dohányboltba, ahol az eladót bántalmazta és a kasszából készpénzt vitt el.

Az elkövetőről a bolt biztonsági kamerája felvételt készített.

Fotó: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ​

A dunaújvárosi nyomozók kérik azoknak a tanúknak a jelentkezését is, akik 2019. május 17-én az esti órákban 19 óra és 20 óra között a dunaújvárosi Római körúti dohányboltban vásároltak vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkeznek.

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta lapunkat, hogy egyelőre nem tudható, hogy a férfi helyi lakos-e; nincs kizárva Tolna megyei kötődés sem, ezért kérik a Tolna megyei lakosok fokozott figyelmét is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában