rendőrségi hírek

2019.03.25. 16:10

Drogot árult a bonyhádi férfi

A Tolna megyei rendőrök egy 37 éves bonyhádi férfit vettek őrizetbe.

TEOL

Fotó: Illusztráció (Shutterstock)

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága indított büntetőeljárást kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt.

A rendőrök az ügyben március 21-én egy 37 éves bonyhádi férfi tartózkodási helyén tartottak házkutatást. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a gyanúsított lakásán több alufóliába csomagolt kiporciózott növényi származékot, mérleget és készpénzt foglaltak le.

Az elvégzett gyorsteszt valamint az elsődleges igazságügyi szakértői vélemény is alátámasztotta, hogy a lefoglalt növényi törmelék kábítószer.

Fotó: TMRFK

A 37 éves férfit előállították és gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A gyanúsítottat kihallgatását követően a rendőrök őrizetbe vették, és március 22-én előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, tájékoztat a megyei rendőr-főkapitányság.

[embed]]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában