rendőrségi hírek

2018.08.08. 08:22

Egy órán belül elfogták

TEOL

Fotó: TMRFK

Egy tolnai lakos tett bejelentést a rendőrségre augusztus 6-án, mivel aznap 13 óra 30 perc és 14 óra 20 perc között ismeretlen tettes elvitte az autóját, amit lezáratlanul, az indítókulccsal együtt parkolt le Tolnán, az úttest szélén – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: TMRFK

A rendőrök a nyomozás eredményeként egy órán belül megtalálták a férfit, aki Tolnán közlekedett a szóban forgó járművel, amelynek időközben leszerelte a hátsó rendszámtábláját.

Az egyenruhások a 32 éves helyi lakost elfogták, előállították majd gyanúsítottként hallgatták ki jármű önkényes elvétele bűntett, valamint egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfi a bűncselekmények elkövetését beismerte, az eljárás során szabadlábon védekezhet.

A rendőrök az autót lefoglalták és a sértett képviselőjének visszaadták. Az ügyben a további eljárást a Tolnai Rendőrőrs Bűnügyi Alosztálya folytatja le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában