balesetek

2019.07.22. 10:19

Elesett a motorral, súlyosan megsérült

TEOL

Fotó: TMRFK

Mint arról korábban beszámoltunk egy 38 éves székesfehérvári férfi közlekedett az általa vezetett munkagéppel Kölesd külterületén – Alsópélpuszta és Szabaton között – levő útszakaszon július 19-én a délutáni órákban, mikor feltételezhetően hátra menetet hajtott végre, és tisztázatlan körülmények között az út melletti tóba borult. A jármű vezetője a helyszínen életét vesztette. Az eset körülményeit a Szekszárdi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Fotó: TMRFK

Egy 49 éves férfi közlekedett a 63117-es úton – Kisszékely közelében – július 21-én a délutáni órákban az általa vezetett Yamaha típusú motorkerékpárral Tolnanémedi irányába, amikor egy balra ívelő kanyarban elveszítette uralmát a járműve felett, a jobb oldali útpadkára sodródott, és nekiütközött az utat keresztező vízelvezető csatornahíd betonkorlátjának, majd a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávban állt meg. A balesetben a motoros súlyosan megsérült.

A megyei rendőr-főkapitányság közlése szerint a hétvégén további kettő könnyű sérüléssel járó és tíz anyagi káros baleset történt Tolnában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában