rendőrségi hírek

2019.01.20. 08:34

Eltiltás hatálya alatt, engedély nélkül vitt el egy autót

Vádemelést javasol a rendőrség a szekszárdi fiú ellen.

TEOL

Fotó: Shutterstock illusztráció

A Szekszárdi Rendőrkapitányság eljárást folytatott jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy helyi lakos ellen.

A 17 éves fiú a nyomozás adatai szerint 2018. október 24-én késő este engedély nélkül elvette ismerősének a slusszkulcsát, és elvitte az autóját azzal a céllal, hogy megy vele néhány kört a városban. A fiú nem jutott messzire az autóval, ugyanis a járőrök nem sokkal később megállították és igazoltatták. Az ellenőrzés során a rendőrök azt is megállapították, hogy a fiatalkorú a vezetéstől való eltiltás hatálya alatt is állt.

A fiút előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során beismerte a bűncselekmény elkövetését. Az eljárás során szabadlábon védekezhet, tájékoztat a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában