rendőrségi hírek

2019.07.21. 19:30

Eltűnt nőt keresnek a tamási rendőrök

TEOL

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

A Tamási Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Klein János Lászlóné eltűnése ügyében. Az 58 éves iregszemcsei asszony ma reggel 9 óra körül távozott otthonából, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról. A nőt utoljára a kora délutáni órákban látták a 65-ös főúton Tamási irányába gyalogolni. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Klein János Lászlóné körülbelül 160 cm magas, zömök testalkatú, rövid barna hajú, nehézkes járású. Eltűnésekor fekete rövidnadrágot, mintás blúzt – 75 felirattal – és fekete papucsot viselt.

A Tamási Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a KÉPEN látható Klein János Lászlóné jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-501-106-os számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Frissítés!

Információink szerint az asszonyt megtalálták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában