rendőrségi hírek

2018.02.13. 09:07

Emberölés Dombóváron

A rendőrség vádemelési javaslattal zárta a nyomozást.

TEOL

Emberölés megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy vásárosdombói nő ellen a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya

Mint arról korábban beszámoltunk, a mentőszolgálat munkatársa tett bejelentést a rendőrségre, mert Dombóváron 2017. október 26-án reggel otthonában holtan találtak egy 57 éves férfit, akinek halálát idegenkezűség okozta. Az áldozat testén szúrt sérülés volt.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, a sértett 29 éves ismerősét. A vásárosdombói nőt elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nő a bűncselekmény elkövetését beismerte. A bíróság elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

Az eljárás során a nyomozók megállapították, hogy a nő a későbbi áldozat alkalmi partnere volt. 2017. október 25-én az esti órákban közösen italoztak, majd összeszólalkoztak. Szóváltást követően a sértettet egy késsel megszúrta, aki olyan súlyosan megsérült, hogy életét vesztette.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek a napokban átadják.

Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában