rendőrségi hírek

2018.12.18. 08:42

Felpakoltak, majd rosszullétre hivatkozva elhajtottak

Vádemelést javasol a rendőrség a bátaszéki férfiak ellen.

TEOL

Fotó: Shutterstock illusztráció

A Tolnai Rendőrőrs eljárást folytatott lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 34 éves, egy 40 éves és egy 27 éves bátaszéki lakos ellen.

A három férfi a nyomozás adatai szerint március 23-án délelőtt egy tolna-mözsi telephelyen szóban megállapodtak a tulajdonossal abban, hogy a telepen lévő targoncát az alkatrészeivel együtt megvásárolják. Miután a három férfi felpakolta az alkatrészeket a gépkocsijukra, rosszullétre hivatkozva fizetés nélkül távoztak a helyszínről, és a vételárat utána sem rendezték.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a három férfit, akik az eljárás során szabadlábon védekezhetnek, tájékoztat a megyei rendőr-főkapitányság.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Tolnai Rendőrőrs a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában