rendőrségi hírek

2019.07.21. 09:45

Feltörte volt barátnője fiókját, majd fenyegető üzeneteket küldött

Egy nagymányoki férfit gyanúsítanak a bonyhádi rendőrök azzal, hogy volt barátnője egyik közösségi portálon lévő fiókját feltörte, és onnan fenyegető tartalmú üzeneteket küldött.

TEOL

online csaló

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Egy jelenleg külföldön élő nő tett feljelentést a rendőrségen 2019. március 25-én, mert az egyik közösségi portálon levő fiókját ismeretlen személy feltörte, majd jelszavát megváltoztatta. Ezt követően több alkalommal küldött a sértett saját fiókjából fenyegető tartalmú üzeneteket a feljelentőnek és élettársának.

Az ügyben a Bonyhádi Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást, melynek során kiderült, hogy a közösségi portálon levő fiókot a nő volt élettársa, egy nagymányoki férfi törte fel, és onnan ő küldte a fenyegető üzeneteket is. Az elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki egyrendbeli információs rendszer vagy adat megsértése bűntett és egyrendbeli információs rendszer vagy adat megsértése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfi a bűncselekmények elkövetését elismerte.

A bonyhádi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek – tájékoztatta portálunkat a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában