rendőrségi hírek

2017.11.20. 10:15

Gáz-riasztó fegyverrel fenyegették, ököllel ütötték

A rendőrség gyanúsítottként hallgatott ki két férfit felfegyverkezve elkövetett garázdaság, valamint könnyű testi sértés miatt.

TEOL

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, valamint könnyű testi sértés vétség gyanúja miatt rendelt el nyomozást a Szekszárdi Rendőrkapitányság – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy szekszárdi férfi tett feljelentést a rendőrségen, mert 2017. november 17-én 10 óra 50 perckor egy szekszárdi intézmény udvarán egy ismerőse szóváltást követően egy gáz-riasztó fegyverrel megfenyegette, majd a fenyegető társaságában lévő idegen férfi ököllel arcon ütötte. A bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd előállították a támadókat. Egy 42 éves dunaszekcsői férfit felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, 36 éves bátai társát könnyű testi sértés vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A bűncselekményhez használt gáz-riasztó pisztolyt lefoglalták. Mindkét gyanúsított szabadlábon védekezhet.

Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Címkék#Bűnügyek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában