rendőrségi hírek

2019.03.21. 09:34

Gyalogost gázoltak Szedresben

TEOL

Fotó: TMRFK

Frissítés:

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a megkeresésre reagálva közölte, a rendőrség nyilvántartásában súlyos sérültként szerepel a gyalogos, hivatalos értesítést nem kaptak állapotának változásáról. A felelősség kérdése pedig az eljárás során tisztázódik.

Frissítés:

Szerkesztőségünket megkereste a baleset egyik érintettje, aki arról számolt be, hogy a baleset nem a kereszteződésben, hanem a kereszteződés előtt 10-15 méterrel történt, ahol még a gépjárműnek volt elsőbbsége. A rendőrségi felvételen az autó nem az elsodrás pillanatában lévő helyen áll! A gyalogos könnyebb sérüléseket szenvedett, információink szerint jól van, az autó sofőrje beszélt vele a mai nap folyamán.

Eredeti cikkünk a 2019. 03. 21-én 08:54-kor a police.hu-n közzétett információkon alapul.

Szedresben közlekedett egy személygépkocsi március 20-án 7 óra 5 perckor a Széchenyi utcában, amikor egy kereszteződéshez érve a járművezető – az elsőbbségadás kötelező jelzőtábla jelzését figyelmen kívül hagyva – nem adott elsőbbséget az úttesten áthaladó gyalogosnak, akit elütött. A balesetben a gyalogosnak súlyos sérülései lettek, őt a mentők kórházba szállították – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Tolna megyében további három anyagi káros baleset történt az elmúlt 24 órában.

Fotó: TMRFK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában