rendőrségi hírek

2019.06.25. 10:57

Ha már Tolnán volt, megpróbált pénzt szerezni a tolvaj

TEOL

Fotó: Illusztráció (Shutterstock)

Egy tolnai férfi tett bejelentést a rendőrségre június 24-én a délelőtti órákban arról, hogy egy számára ismeretlen személy bement háza udvarára, és amikor ő kérdőre vonta, elszaladt – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. A férfi az ismeretlen után futott, akit nem mesze az ingatlantól sikerült feltartóztatnia. A nő elismerte, hogy míg a tulajdonosok az udvaron voltak, ő besurrant a lakásba, és onnan ékszereket és egy pénztárcát – a benne levő személyes iratokkal és 32.935 forint készpénzzel együtt – lopott el. A tolnai rendőrök néhány perc alatt a helyszínre érkeztek, ahol a nőt elszámoltatták, aki önként átadta az ellopott értékeket.

Fotó: TMRFK

A rendőrök a 28 éves paksi nőt előállították és gyanúsítottként hallgatták ki kisebb értékre elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az elkövető tettét azzal magyarázta, hogy stoppal Szekszárdra akart menni, de az autós, akivel utazott Tolnán tette ki, és ha már ott volt, akkor megpróbált pénzt szerezni.

Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Tolnai Rendőrőrse folytatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában