rendőrségi hírek

2019.08.21. 10:24

Három motoros baleset történt a hosszú hétvégén

A rendőrök az elmúlt öt napban hat személyi sérüléssel és tizenöt anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

TEOL

Fotó: Illusztráció (Shutterstock)

Iregszemcse belterületén augusztus 19-én a déli órákban egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget a vele szemben szabályosan közlekedő motorkerékpárnak és összeütköztek. A motoros könnyű sérüléseket szenvedett.

Mint arról korábban beszámoltunk, a 65-ös számú főút 52-es kilométerszelvényében augusztus 20-án 9 óra 13 perckor a egy motorkerékpáros előzés közben elvesztette uralmát járműve felett, ütközött egy másik motorossal, majd a mögötte közlekedő autóbusz elé esett. A balesetben a motorkerékpárt vezető személy olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Bátaszéken közlekedett a segédmotor-kerékpárjával egy helyi férfi augusztus 20-án 17 óra után, amikor egy balra ívelő útkanyarulatban rosszul választotta meg a sebességét, kisodródott, majd útpadkának ütközött, és a motorról leesett.

Fotó: TMRFK

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában