baleset

2018.12.04. 09:00

Idős férfi és nő halt meg a balesetben

Ihárosi Ibolya

Fotó: TMRFK

Mint már beszámoltunk róla, két ember vesztette életét egy balesetben az M6-os autópályán, Paks közelében, a főváros felé vezető oldalon december elsején, dél körül. A szerencsétlenségben egy személygépkocsi ütközött egy kamionnak.

Mint Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kérdésünkre elmondta, a baleset a haladó sávban történt, amikor a személyautó ismeretlen okból hátulról belehajtott egy lengyel állampolgár vezette kamionba, majd a két sávot elválasztó korlátnak ütközött.

A karambol következtében a személygépkocsiba beszorult két ember, akiket a szekszárdi hivatásos és tolnai önkormányzati tűzoltók szabadítottak ki. A sofőr, egy 76 éves férfi és a mellette ülő 74 éves nő azonban az ütközéskor olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették. Az autópálya érintett szakaszán teljes útlezárás volt érvényben a baleset után. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, de ez már nem segített az áldozatokon. Az eset körülményeit a megyei rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában