rendőrségi hírek

2018.07.12. 08:43

Igazoltatásnál bukott le hamis jogosítvánnyal

TEOL, fotó: illusztráció

Fotó: Illusztráció (Shutterstock)

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt indított eljárást a Paksi Rendőrkapitányság. A rendelkezésre álló adatok szerint július 9-én este a járőrök ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsit, valamint annak vezetőjét Dunaföldváron – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Az igazoltatás során az autó sofőrje átadott egy vezetői engedélyt az egyenruhásoknak, amelyről kiderült, hogy hamis, és az okmányszáma egy másik személyhez tartozik. Ezt követően a férfi átadott egy másik vezetői engedélyt is a járőröknek, ami a nyilvántartás szerint valóban az övé volt, de csak „A” és „K” kategóriára volt bejegyezve.

A rendőrök a hamis okmányt lefoglalták, a 30 éves solti férfit pedig előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során beismerte a bűncselekmény elkövetését. Az eljárás során szabadlábon védekezhet. Az ügyben a további eljárást a Dunaföldvári Rendőrőrs folytatja le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában