Bűnügyek

2018.01.20. 13:00

Illegális hulladéklerakás miatt nyomozott a rendőrség

Az elkövető egy dunaföldvári lakóépület közös udvarán engedély nélkül háztartási és növényi hulladékot, valamint babakocsit és hűtőszekrényt rakott le.

TEOL, fotó: TMRFK

A Dunaföldvári Rendőrőrs nyomozást folytatott hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján az elkövető 2017. augusztus 28-án egy dunaföldvári lakóépület közös udvarán engedély nélkül háztartási és növényi hulladékot, valamint babakocsit és hűtőszekrényt rakott le, tájékoztat a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Dunaföldvári Rendőrőrs munkatársai a nyomozás eredményeként egy 37 éves helyi férfit hallgattak ki gyanúsítottként. A terhelt a cselekmény elkövetését beismerte, szabadlábon védekezhet.

A rendőrség a nyomozást lezárta, az ügy iratait a napokban az illetékes járási ügyészségnek vádemelési javaslattal átadta, írja a police.hu.

 

Címkék#Bűnügyek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában