baleset

2019.05.20. 10:03

Ittasan egy villanyoszlopnak hajtott, vezetői engedélye sem volt

TEOL

Fotó: TMRFK

Egy 25 éves paksi férfi közlekedett május 19-én az éjszakai órákban az általa vezetett Mercedes típusú személygépkocsival a 65-ös főúton Kétyen – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Vélhetően ittassága miatt egy balra ívelő kanyarban fékezés nélkül az út melletti beton villanyoszlopnak ütközött, mely kitörött. A jármű ezt követően a füves útpadkán kidöntött egy gyümölcsfát, és egy ingatlan kerítését is megrongálta.

Fotó: TMRFK

A férfival szemben a helyszínen a rendőrök alkoholteszteres vizsgálatot végeztek, és megállapították, hogy ittas volt, amikor a baleset történt. Ruházatának átvizsgálása során zsebéből alufóliába csomagolt ismeretlen eredetű anyag is előkerült. Az is kiderült, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik.

A 25 éves elkövetővel szemben a bonyhádi rendőrök büntetőeljárást kezdeményeztek ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában