baleset

2019.05.19. 08:56

Két személyautó karambolozott Iregszemcse és Nagykónyi között

TEOL

Risztás érkezett, indulnak a tűzoltók. Kevés panasz érkezik a risztások nem megfelelő kezelése miatt (Fotó: Mártonfai Dénes)

Fotó: Mártonfai Dénes (illusztráció)

Összeütközött két személyautó vasárnap kora délelőtt a 651-es út Iregszemcse és Nagykónyi közötti szakaszán – adta hírül a katasztrófavédelem. A balesethez Tamásiból riasztották az önkormányzati tűzoltókat. Az elsődleges információk szerint az eset során több ember megsérült, ezért őket a mentők ellátják.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a baleset a 651-es út 7-es kilométerszelvénye közelében történt nem sokkal 8 óra után. Az elsődleges adatok alapján a balesetben négyen sérültek meg.

Fotó: TMRFK

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárásra kell számítani az arra közlekedőknek. Kerülni a 65-ös és a 61-es főutak felé lehet.

Fotó: TMRFK

Frissítés!

A balesetben négyen könnyebben sérültek meg. A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért, az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában