súlyos testi sértés

2018.11.20. 11:22

Kiskorú gyermekeik jelenlétében fenyegette a nőt, hogy megöli

Egy 29 éves tolnai nő tett feljelentést a Tolnai Rendőrőrsön november 16-án, hogy előző este élettársa egy alkalommal ököllel megütötte őt.

TMRFK közlemény

Fotó: Illusztráció (Shutterstock)

A Tolnai Rendőrőrsön a helyi férfi ellen súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt indítottak büntetőeljárást, és vele szemben ideiglenes megelőző távoltartásról is határoztak.

Egy 29 éves tolnai nő tett feljelentést a Tolnai Rendőrőrsön november 16-án, hogy előző este élettársa egy alkalommal ököllel megütötte őt, melynek következtében felrepedt a szája. A bántalmazást megelőzően a férfi szóváltást követően a közösen lakott ingatlanban késsel a kezében – kiskorú gyermekeik jelenlétében – megfenyegette az asszonyt, hogy megöli őt, tájékoztat a megyei rendőr-főkapitányság.

A férfit a tolnai rendőrök előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, és vele szemben ideiglenes megelőző távoltartásról határoztak, továbbá előterjesztést tettek a Szekszárdi Járásbíróságon a megelőző távoltartás elrendelésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában