rendőrségi hírek

2019.06.20. 09:51

Közösségi portálon fenyegetőzött a dombóvári férfi

TEOL

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Egy helyi férfi – az egyik busztársaság sofőrje – tett feljelentést 2019. június 6-án a Dombóvári Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki őt az egyik közösségi portálon nagy nyilvánosság előtt azzal fenyegette meg, hogy betöri az orrát.

A dombóvári rendőrök rövid időn belül azonosították az elkövetőt, egy 33 éves helyi férfit, akit az esettel kapcsolatban gyanúsítottként hallgattak ki zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte. Kihallgatása során azzal védekezett, hogy a menetrend szerinti buszon – melyet a sértett vezetett – egyik gyermeke, aki felállt az ülésről, egy fékezést követően elesett. Ő ezen felbosszantotta magát, és ezért fenyegette meg az interneten nagy nyilvánosság előtt a busz vezetőjét.

Az ügyben a további eljárást a Dombóvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya folytatja – adta hírül közleményben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Fotó: TMRFK

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában