szeméremsértés

2019.02.15. 18:10

Letartóztatták a mutogatós férfit – Frissítve!

Ihárosi Ibolya

Fotó: Shutterstock

Mivel fennáll a bűnismétlés veszélye, letartóztatásba helyeztetett a Szekszárdi Járásbíróság ma, pénteken délután egy 23 éves férfit, aki az elmúlt hetekben négy alkalommal is szeméremsértő módon mutogatta a nemi szervét az utcán, tájékoztatta lapunkat dr, Kiss Yvette, a Tolna Megyei Főügyészség sajtószóvivője. Lakossági bejelentés nyomán a héten két alkalommal is tetten érték a Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai a férfit és a második alkalommal őrizetbe is vették. A gyanúsított kihallgatása során nem tett vallomást, közölte a rendőrség.

Frissítés! (A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye)

A Szekszárdi Rendőrkapitányság indított büntetőeljárást szeméremsértés vétség elkövetése miatt Sz. M. 23 éves helyi lakos ellen. A férfi az elmúlt két hónap során négy alkalommal is szeméremsértő módon mutogatta magát a város különböző pontjain, legutóbb 2019. február 13-án érték tetten a szekszárdi rendőrök.

A szeméremsértőt elfogták, előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. Sz. M. a bűncselekményekkel kapcsolatban nem tett vallomást. Kihallgatását követően a rendőrök őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, a bíróság pedig február 15-én elrendelte letartóztatását.

Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában