tragédia

2019.08.23. 10:12

Újabb halálos baleset történt Tamási térségében

Napraforgótáblába sodródott egy autó a 65-ös főúton Tamási és Szakály között. A járművet vezető férfi kiesett az autóból, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendelkezésre álló adatok alapján a biztonsági övét nem használta.

TEOL

Fotó: Illusztráció (Shutterstock)

Mindössze három nappal ezelőtt halt meg a motoros, aki egy autóbusz alá esett, ma délelőtt pedig egy újabb tragikus baleset történt a 65-ös főúton, Tamási térségében.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 9 óra után, a 65-ös főút 38-as kilométerszelvényénél egy személygépkocsi Tamási irányából Szakály irányába közlekedett, amikor a gépkocsi vezetője egy balra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát a járműve felett, kisodródott, és egy napraforgótáblába csúszott. A balesetben két személy sérült meg.

Portálunk megkeresésére Búsné Hepp Gyöngyvér, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense megerősítette, hogy a személygépkocsi sofőrje életét vesztette, utasa könnyebb sérüléseket szenvedett.

A helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben.

Frissítés!

11.35: A korábbi teljes útlezárást követően az érintett útszakaszon a forgalom rendőri irányítás mellett, félpályán megindult.

Frissítés!

15:15: A baleset helyszínelése és a műszaki mentés véget ért, a főúton a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

[embed]]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában