rendőrségi hírek

2019.02.17. 10:08

Nem tudott a lakása előtt parkolni, megrongálta a kocsikat

TEOL

Fotó: TMRFK

Rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt egy helyi lakos ellen folytatott büntetőeljárást a Bonyhádi Rendőrkapitányság. Az 51 éves férfi a nyomozás adatai szerint 2018. április 7-e és november 22-e között saját gépkocsijának indítókulcsával több személyautót is megrongált. A bűncselekménnyel az elkövető mintegy kétszázezer forint kárt okozott – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: TMRFK

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd gyanúsítottként hallgattak ki egy 51 éves helyi lakost, aki a bűncselekmények elkövetését elismerte. Vallomásában elmondta, hogy azért karcolta meg az autókat, mert bosszantotta, hogy nem tud a lakása előtt parkolni.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Bonyhádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban megküldte az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában