Balesetek

2017.07.22. 09:47

Őrizetbe vették a rendőrök a halálos baleset okozóját

Az autót vezető férfinél a légalkoholmérés során pozitív eredményt mutatott a készülék. Ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ellene.

TEOL, Fotó: police.hu

Forrás: police.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, egy személygépkocsi közlekedett az 51164-es számú úton 2017. július 21-én 15 óra 40 perckor, amikor elvesztette uralmát a járműve felett, az útpadkára hajtott, ahol elütött egy forgalmi okból álló segédmotorkerékpárost. A baleset következtében a motoros a kórházba szállítást követően életét vesztette.

Az autót vezető férfinél a légalkoholmérés során pozitív eredményt mutatott a készülék, ezért további mintavétel céljából előállították. Ellene ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, melynek során őrizetbe vették, tájékoztat a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. 

Egy személygépkocsi közlekedett 2017. július 21-én 18 óra 45 perckor a 6-os számú főút és a 63-as számú főút kereszteződésében, amikor a kanyarodás során nem adott elsőbbséget egy másik járműnek, ezért összeütköztek. Az eset következtében négy személy sérült meg.

Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (police.hu)

Tolnán, a Víztorony úton az Akácfasor irányába haladt egy személygépkocsi 2017. július 21-én 20 óra 58 perckor, amikor kanyarodás közben eddig ismeretlen okból az árokba hajtott. A baleset következtében a sofőr megsérült.

Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (police.hu)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában