Szőlő-Szem

2018.10.14. 16:00

Plakettel mondtak köszönetet

TN

Fotó: TMRFK

A Szőlő-Szem Mozgalom Civil Bűnmegelőzési Egyesületért végzett tevékenysége elismeréséül emlékplakettet vehetett át dr. Pilisi Gábor r. ezredes, szekszárdi rendőrkapitány Császár Jánostól, az egyesület elnökétől. Pénteken este tartotta ugyanis a szervezet a nagygyűlését, amelyen dr. Garamvölgyi László r. dandártábornok, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács kommunikációs igazgatója a bűnmegelőzési nemzeti stratégiáról, dr. Christián László, – az Országos Polgárőr Szövetség SZEM tagozatának elnöke – a „Szomszédok Egymásért Mozgalom” megújításának lehetőségeiről beszélt.

A rendőrség bűnmegelőzési munkájáról Huszti Gábor r. őrnagy, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának vezetője tartott előadást. Egyúttal tájékoztatta a megjelenteket a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács által kiírt pályázaton elnyert „Útjelző – Reflektorfényben az ifjúságvédelem” című projektről. A program keretében a Tolna megyei rendőrök három megyében – Tolna, Somogy, Baranya – összesen tizenöt ifjúságvédelmi előadást tartanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában