Vádirat

2017.07.19. 08:20

Szekszárdon mutogatta a nemi szervét a lányoknak

Szekszárd központjában erősen ittas állapotban önkielégítést végzett egy férfi. Öt húsz év körüli lányt zavarta a vádlott viselkedése, próbáltak elmenekülni, de követte őket.

Ihárosi Ibolya

Garázdaság és könnyű testi sértés, valamint öt rendbeli szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat a Szekszárdi Járási és Nyomozó Ügyészség egy 41 éves keceli férfi ellen.

Az ittas állapotban lévő vádlott tavaly októberben az esti órákban Faddon, az egyik vegyesboltban összeszólalkozott egy vásárlóval, ezért az üzletben biztonsági őrként dolgozó 39 éves nő – a későbbi sértett – távozásra szólította fel.

A biztonsági őr mindeközben észrevette, hogy a vádlott különféle árucikkeket dugott el a ruhájában, s azokat el akarta lopni a boltból. Felszólítására a férfi kirakta az árukat a pénztárhoz, majd el akart menni, de az áruvédelmi kapu jelzést adott.

A sértett ezért az úgynevezett biztonsági szobába kísérte a vádlottat, aki erre szitkozódni kezdett és mindenáron távozni akart. A biztonsági őr megpróbálta visszatartani, de a férfi ekkor hirtelen tenyérrel arcul ütötte, majd menekülőre fogta. A sértett a ruházatánál fogva húzta vissza a vádlottat, aki erre ezúttal már ököllel arcul és tarkón ütötte.

Két férfi és egy nő sietett a sértett segítségére, akik közül a vádlott az egyik férfit szintén arcul akarta ütni, de neki sikerült elhajolnia. Miután lefogták a vádlottat, értesítették a rendőrséget. A férfi még a rendőrök kiérkezésekor is agresszívan viselkedett. 

A sértett, a kihívóan közösségellenesen viselkedő vádlott bántalmazása következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

A vádlott másnap hajnalban Szekszárd központjában, az egyik főtéren erősen ittas állapotban fel-le vette a pólóját, majd a nadrágjába nyúlva önkielégítő mozdulatokat végzett.

A téren tartózkodó öt húsz év körüli lányt zavarta a vádlott viselkedése, ezért igyekeztek eltávolodni tőle. A férfi azonban követte őket, és a közelükbe érve elővette a nemi szervét, majd önkielégítésbe kezdett. Az egyik lány ekkor azonnal értesítette a rendőrséget.

A korábban rablás bűntette miatt többszörös visszaesőként fegyházbűntetésre ítélt, a kórosság mértékét el nem érő személyiségzavarban szenvedő vádlottal szemben az ügyészség próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását szorgalmazza, tájékoztatta lapunkat dr. Páli Péter a főügyészség helyettes sajtószóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában