Balesetek

2017.07.23. 12:30

Szőlőültetvénybe hajtott egy autó Szekszárd közelében

Egy kanyarban megcsúszott autójával Szekszárd közelében a sofőr, a vízelvezető árokba csapódott, majd a szőlőültetvényben a drótkerítésnek hajtott. Decsen motoros ütött el egy járókelőt.

TEOL

Forrás: police.hu

Szekszárd irányából Várdomb felé közlekedett egy tehergépkocsi az 56-os számú főút 10-es kilométerszelvényénél 2017. július 22-én 11 órakor, amikor egy kanyarban megcsúszott, a vízelvezető árokba csapódott, majd a szőlőültetvényben a drótkerítésnek hajtott. A balesetben a jármű vezetője sérült meg.

Az eset körülményeit a Szekszárdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja, tájékoztat a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy motorkerékpár közlekedett 2017. július 22-én 21 órakor Decsen, a Rákóczi utcában, amikor eddig tisztázatlan okból nekiütközött egy úttest szélén közlekedő gyalogosnak. A férfi az eset következtében elesett és megsérült.

Az eset körülményeit a Szekszárdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A balesetek legnagyobb része azért következik be, mert a járművezetők nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekednek. A balesetek elkerülésének legbiztosabb módja a szabályok betartása, írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában