rendőrségi hírek

2018.11.15. 13:09

Több autót tört fel Szekszárdon

TEOL

Fotó: TMRFK

Lopás vétség, lopás bűntett, lopás bűntett kísérlet, továbbá jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 23 éves olaszi lakos ellen folytat eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság. A férfi a nyomozás adatai szerint 2018. november 11-e és 12-e között több járművet is feltört Szekszárdon – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Volt olyan alkalom, hogy az elkövető megrongálta az autókat, de nem lopott el semmit belőlük, más esetekben viszont akkumulátort, rádiót, személyes tárgyakat és iratokat tulajdonított el, további egy alkalommal pedig el is indította a gépkocsit, majd 150 méter múlva hátrahagyta.

Fotó: TMRFK

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki beismerte a bűncselekmények elkövetését. Őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A rendőrök az ellopott tárgyak egy részét megtalálták, lefoglalták, és a sértetteknek visszaadják.

Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztálya folytatja le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában