augusztus 20.

2018.08.16. 11:57

Útlezárásokra számíthat a Nemzeti Ünnep alatt a megye városaiban

A Nemzeti Ünnep alkalmából szervezett rendezvények zavartalan lebonyolítása érdekében 2018. augusztus 20-án az alábbi forgalomkorlátozás lép életbe a megyében, tájékoztat a megyei rendőr-főkapitányság.

TMRFK/TEOL

Fotó: Shutterstock

Szekszárd

Szekszárdon, a Szent István tér Garay tér és Mikes utca közötti szakaszán augusztus 20-án 10 óra és 10 óra 30 perc között teljes, illetve részleges útlezárásra kell számítani az arra közlekedőknek.

Szekszárdon, a Béla király tér Munkácsy utca és Bezerédj utca közötti szakaszán augusztus 20-án 19 óra és 23 óra 30 perc között teljes útlezárás lesz érvényben az ünnepi rendezvény és a tűzijáték miatt. A fenti időszakban a Bezerédj utca zsákutca lesz, oda behajtani csak a Béri Balogh Ádám és a Széchenyi utca felől lehet.

Szekszárdon, a Béla király téren és a Dózsa György utcában augusztus 20-án 22 óra 30 perc és 23 óra 30 perc között teljes útlezárás lesz érvényben a tűzijáték miatt.

A közlekedők a környező utcákban kerülhetnek.

Bonyhád

Bonyhádon, a Széchenyi utca és a Mikes Kelemen utca közötti útszakaszon félpályás útlezárás lesz érvényben 2018. augusztus 20-án 10 óra és 12 óra között a Vörösmarty Művelődési Központ előtti téren tartandó városi rendezvény miatt.

A közlekedők a környező utcákban kerülhetnek.

Paks

Pakson, a Gesztenyés út és a Kishegyi út kereszteződése, valamint a garázssorra vezető bekötőút teljes szélességében lezárásra kerül 2018. augusztus 20-án 13 óra és 22 óra között a városi rendezvények miatt. A fenti útszakaszt kikerülni a Kandó Kálmán utcán, Építők útján és a Városi Strandhoz vezető úton lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában