fejlesztések

2018.02.12. 18:20

Kívül-belül szebb lett az attalai kultúrház

Hanol Erzsébet

Felavatták a megszépült kultúrházat Attalán. Gelencsér István polgármester elmondta, hogy a művelődési ház, az iskola és az iksolai ebédlő energetikai korszerűsítésére 25,5 millió forintot nyertek. A fejlesztés első lépéseként a kultúrház felújításához láttak hozzá. Az intézményre eső pályázati összegből cserélték a nyílászárókat, illetve szigetelték az épületet, de önerőből is hozzátett az önkormányzat hétmillió forintot, így további felújítások valósulhattak meg. Cserélték a tetőt, a színpad parkettáját, korszerűsítették a mosdókat, új festést kaptak a falak és megújult a kerítés. Arról, hogy az iskola és az ebédlő felújítása mikor kezdődik, már folynak az egyeztetések. 

A kultúrházat az idősek köszöntésével avatták fel nemrégiben. A falu 60 év feletti lakosait Gelencsér István köszöntötte, és beszámolt az önkormányzat pályázati sikereiről, ugyanis támogatást nyert az elmúlt időszakban beadott mind a nyolc pályázat. Az est vacsorával folytatódott, majd zenés, táncos mulatsággal ért véget.

Címkék#Attala

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában