önkormányzatok

2018.05.31. 18:10

Elfogadták a Völgységi Önkormányzatok Társulásának zárszámadását

TEOL, illusztráció: Shutterstock

Fotó: Shutterstock illusztráció

Nyolc napirendi pontot tárgyalt a Völgységi Önkormányzatok Társulása (VÖT) a ma Grábócon megtartott ülésén. Filóné Ferencz Ibolya, a szervezet elnöke elmondta, a legfontosabb napirendi pont a 2017-es év gazdálkodásáról szóló zárszámadás volt, amelyet – akárcsak a többi napirendi pontot – a tagtelepülések megjelent képviselői egyhangúlag elfogadtak.

Döntöttek arról is, hogy felújítják a VÖT tulajdonában levő rendezvénysátrat, hogy az még évekig szolgálhassa a települések összejöveteleit. Arról is határoztak, hogy a térség központi háziorvosi ügyeletének rendelőjét légkondicionáló berendezéssel szerelik fel, ezzel javítva az ellátás munkakörülményeit.

Szintén döntés született arról, hogy június 14-én adják át Bonyhádon a járás minden településén feladatot teljesítő Család- és Gyermekjóléti Központ felújított épületét, amelynek rekonstrukciója, fejlesztése a bonyhádi önkormányzat nyertes pályázata révén valósulhatott meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában