osztálytalálkozó

2018.06.03. 13:00

Kacagtak és könnyeztek a találkozón

Vida Tünde

Ötvenöt évvel ezelőtt Pálfán végzett diákok tartottak nagyon jó hangulatú találkozót, ami egykori osztálytermükben osztályfőnöki órával kezdődött.

A huszonhárom életben lévő diák közül – eltekintve a két gyengélkedőt – mindenki megjelent. Ott volt két egykori pedagógus is, Németh Miklósné és az osztályfőnök, Németh Imre.

– Az óra remek hangulatban telt: felidéztük a régi iskolás emlékeket, beszámoltunk az elmúlt öt év eseményeiről, kacagtunk, könnyeztünk. Úgy, hogy az egy órából három lett – mesélte Németh Jolán, az osztályközösség egyik tagja.

A művelődési házban finom ebéddel, beszélgetéssel, zenével folytatódott a program, amelyhez immár a házastársak is csatlakoztak, így harmincegyre bővült a létszám. A hangulat azonban nem hagyott alább, még táncra is perdültek.

A találkozó sikeréhez mindenki hozzájárult valamilyen módon: süteményt, kontyalávalót hozott, ünnepi tortát sütött, fényképeket osztott szét a közös emlékekről beleértve a korábbi találkozókat is, hiszen ötévente megtartják az osztálytalálkozót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában