horgász bajnokság

2018.07.26. 10:30

Bogyiszlón hirdettek bajnokot

Az utánpótlás országos horgász bajnokság utolsó három fordulójának helyszíne volt nem régiben a Bogyiszlói Holt-Duna. A kárászok hazája szépen adta a halakat – írták a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) honlapján.

Hanol Erzsébet

Fotó: mohosz.hu

A versenyen három korosztály, az U15, az U20 és az U25 képviseltette magát, így összesen több mint ötven fiatal horgászott a holtágnál.

A két idősebb korosztály számára a falu felőli oldalon jelölték ki a helyeket, míg a fiatalabb pecások a túlparton fogták a halakat.

Amellett, hogy a fordulók győzteseit külön díjazta a MOHOSZ, az összesített eredmények alapján 2018 bajnokait is kihirdették Bogyiszlón. U15-ben Vadon Roland végzett az élen, Széphegyi Máté lett a második és Nagy Olivér a harmadik. Az U20-as korosztály bajnoka Bakó Péter lett, Dósa Máté szerezte meg az ezüst- és Sklaiczki Ábel a bronzérmet. Az U25-ös korcsoportban ifj. Hamar Ferencé lett az elsőség, míg Kisjuhász Bence a második, Pocsai Márk a harmadik helyen végzett az összetettben – számoltak be a szövetség honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában