elismerések

2018.07.03. 19:10

Őrzik a katonai hagyományokat

Budavári Kata, fotó: beküldött kép

dav

A megyeszékhely helyőrségének katonai hagyományai megőrzéséért együtt dolgoznak a fiatalok és a veterán vegyészek. Több hónapja tartó együttes tevékenység egyik állomásaként az elmúlt napokban került sor azoknak az elismeréseknek az átadására, amelyeket a helyőrség vegyivédelmi hagyományai megőrzése és ápolása érdekében végzett munkájukkal az Szekszárdi Szakképzési Centrum (SZSZC) munkatársai és tanulói érdemeltek ki.

Az elismeréseket a SZEGZÁRD Veterán Vegyészek Baráti Társaságának elnöke, Szikora Mihály nyugalmazott ezredes adta át a SZSZC Ady Endre Szakképző Iskola és Kollégium tanévzáró ünnepségén Ábrahám Norbertnek, a Szekszárdi SZC főigazgatójának, Juhász Gábornak, a SZSZC Ady Endre Szakképző Iskola és Kollégium igazgatójának, Tálosi Zoltánnak, a SZSZC Ady Endre Szakképző Iskola és Kollégium kollégiumi nevelőtanárának, valamint Radics Vivien, Hajdú Martin és Janó Máté honvéd kadétoknak. Önálló honvéd hagyományőrző munkájáért külön díjat kapott Gálosi Gergő honvéd kadét.

Képünkön Ábrahám Norbert veszi át Szikora Mihálytól a díjat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában