Utazzon velünk!

2018.08.26. 16:00

A hazatért nyugdíjas kipróbálja a deszkát

Egyszerre három szerencsés olvasónknak is gratulált Finta Viktor. Lapunk főszerkesztője csütörtök délután adta át számukra az őket megillető díjakat. Simonné Csontos Orsolya, Rácz György és Mukli Beáta a Tolnai Népújság által meghirdetett játékon indult és nyert.

Szeri Árpád

Fotó: Mártonfai Dénes

– Anya, indulj ezen a játékon, hátha nyerünk! Így biztatta édesanyját otthon a tizenkét éves Simon Karcsi, és mennyire jól tette! Merthogy Simonné Csontos Orsolya megfogadta fia tanácsát, és nyert is: méghozzá beutalót egy wellnesshétvégére, Lentibe, a Thermal Hotelbe.

– Nem lett volna rossz egy másik díj, a segway, de ennek is nagyon örülünk – tette hozzá Simonné Csontos Orsolya, aki varsádi lakos, viszont Gyönkön dolgozik varrónőként. – Mióta Varsádon lakunk, azóta folyamatos olvasója vagyok a Tolnai Népújságnak, immár úgy tizenkét éve. Így akadtam rá erre a játékra és bejött. Várom az utazást, a részletekről még nem sokat tudok, de abban biztos vagyok, hogy kellemes lesz Lentiben.

Rácz György ígéretet tett arra, hogy a Holt-Dunán kipróbálja a megnyert sup deszkát. Teheti, hiszen faddi lakosként elég úgy háromszáz métert sétálnia a vízpartig. A nyugdíjas telefonközpont-szerelő nem másutt, mint Kanadában erősítette a távközlési ágazatot. Három éve költözött haza, és telepedett le a községben.

– Los Angelesben, a tengerparton már próbálkoztam a hullámlovaglással, nem nagy sikerrel – árulta el Rácz György. – De majd most, itt Faddon talán menni fog – fogadkozott. – Időm lesz rá bőven, hiszen nyugdíjasként azzal foglalkozhatom, amihez éppen kedvem van: kertészkedem, javítom a házat és így tovább. Nem vágyom vissza a tengerentúlra, jól érzem magam Faddon, most pedig a Népújság révén még a szerencse is mellém szegődött!

Ifjú hölgy ülhetett fel az elektromos robogóra, immár tulajdonosként. Az 5. napi nyertes ugyanis Mukli Beáta lett, így került birtokába az említett kétkerekű.

– Paksról jöttem, az ottani Napsugár óvodában dolgozom dajkaként – mondta Beáta. – Nem tagadom, a Népújság játék sorozatában az utazási lehetőség, a bali szigeti nyaralás csábított igazán. Robogó lett belőle, ez is értékes, és lesz helye nálunk. Azzal együtt, hogy én még soha nem vezettem ilyen járművet. Majd megtanulom, hogyan kell. De az is lehet, hogy édesapámnak adom.

A díjátadón Finta Viktor, lapunk főszerkesztője hangsúlyozta, hogy a három nyertes egyúttal három rendszeres olvasónk is.

Az ajándékozás természetesen azt is jelenti, hogy ezt az elkötelezettséget értékeli a Tolnai Népújság.

 

Segway, sup deszka, robogó

Csak egy mobiltelefon és egy kis szerencse kellett ahhoz, hogy valaki megnyerje a Tolnai Népújság Utazzon velünk! című játékának fődíját, a 15 napos utat Bali szigetére, vagy elvigye a napi nyeremények valamelyikét az augusztus 13-án kezdődő, öt napon keresztül tartó játéksorozatban. A múlt héten már gazdára talált a bőröndszett és hűtőtáska, mely utazások, kirándulások idején tesz remek szolgálatot. Ugyancsak hazavitte tulajdonosa a segwayt: az önegyensúlyozó, kétkerekű, elektromos meghajtású eszköz alkalmas az ember helyváltoztatásának elősegítésére.

Csütörtökön mindezekhez csatlakozott a wellness beutaló, a sup deszka és az elektromos robogó. A fődíj, a bali út viszont megyén kívülre került...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában