fejlesztés

2018.10.07. 13:00

Másfél hét és kész van a sportcsarnok

Támogatási kérelmekről, a város költségvetési ütemezéséről, beszámolókról döntöttek a képviselők a legutóbbi testületi ülésen.

Mauthner Ilona

Fotó: Shutterstock

Mint az elhangzott, a téli rezsicsökkentéssel kapcsolatos önkormányzati támogatásra 323 kérelem érkezett be, amelyikből 299-et bíráltak el pozitívan, mintegy 3,6 millió forint értékben.

A képviselők elfogadták a Bátaszékért Marketing NKft. féléves beszámolóját is. Ezt követően 1,9 millió forintos támogatást szavaztak meg a Bátaszéki Önkormányzati Tűzoltóságnak, majd megtárgyalták az önkormányzat első félévi költségvetését.

Kiválasztották a kivitelezőket is a városi fejlesztések lebonyolításához. Már elkezdődtek a Garay utcában a felújítási munkák. Első ütemben a temető mellett parkolókat alakítanak ki, illetve felújítják az utca déli szakaszát is.

Másfél héten belül újra birtokba vehetik a diákok és a sportolni vágyók a Kalász János Városi Sportcsarnokot. Az ötvenmillió forintos felújítási munkákból az állami támogatás húszmillió forint volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában