jubileum

2018.10.05. 10:30

Szüreti mulatságot tartottak és évfordulót ünnepeltek

Ihárosi Ibolya

Fotó: Beküldött kép

Az idei, remek hangulatú szüreti mulatság kiegészült a fennállásának 20. évfordulóját ünneplő Aranyfácán Néptánc Egyesület jubileumával. A hagyományoknak megfelelően a bíró és a bíróné kikérésével indult az ünnepi program a faluban kora délután. A szerepeket valódi házaspár alakította Kasler László és felesége személyében.

A minden eddiginél nagyobb érdeklődés mellett zajlott szüreti felvonulás a közösségi házhoz érkezett vissza, amelynek udvarán felállított sátorban mutatta be az egyesület – az egykori, alapító táncosokkal karöltve – a jubileumra összeállított műsorcsokrát.

A csoport annak idején 35 fővel jött létre. A vendégeket és a környező településekről érkezőket Darabos Józsefné, az egyesület alapító elnöke, Bátaapáti polgármestere, majd Vizin Balázs, a program műsorvezetője köszöntötte. A rendezvény során fellépett a Pyrgos Görög Tánc Együttes és a Sihell Ferry & Henna, a nap sztárvendégei. A programot – a támogatóknak köszönhetően – tombolasorsolás gazdagította, majd éjjelig tartó bál zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában